כאב גב תחתון ודגדוגים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/05/2017 | 02:42 | מאת: קרן

שלום בת 34 ללא מחלות/הריונות/תרופות. שנה שעברה ועכשיו (עבר ועכשיו חזר לאחר כשנה) יש לי כאב בגב התחתון בנקודה שבדיוק מתחילה ההתפלגות לעכוז (חריץ אינסטלטור), כאב קל שמורגש בעיקר בעת מעבר מישיבה לעמידה או תזוזת האגן במעגל, כואב כשמפעילים לחץ קל עם האצבעות, ויחד עם זה יש לי תחושת דגדוג מעצבנת וחזקה בכפות הידיים וברגליים לסירוגין - התחושה מפריעה יותר מהכאב בגב..זה משגע...מדגישה שזו תחושת דגדוג ולא חולשת שרירים ולפעמים מרגיש כמו צמרמורות אבל אין שום חום. שנה שעברה לקח יותר מחודש עד שהתופעה הנוראית עברה ועכשיו בינתיים שבוע וחצי ולא עובר. יש רעיונות ללמה זה קורה לי ומה זה ולמה תמיד זה בעונת מעבר ואיך לטפל? תודה.

זה יכול להיות קשור לבלט דיסק שגורם לשינויים תחושתיים גם אם כן - ספק אם הייתי עושה משהו מעבר לתרגילים לחיזוק שרירי עמוד השדרה והבטן בשלב זה ועם תסמינים כלאו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה