כאבי גב אחרי תאונת עבודה (נמחצתי עי מעלית באתר עבודה)

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/05/2017 | 11:29 | מאת: ירון

ליפני שנה וחצי עברתי תאונת עבודה התגלה שיש שבר דחיסה ב T11 ועוד כמה פריצות דיסק וכמה שברים בצלעות 5.6 באיזור הגב התחתון בבדיקה אחרונה שעשיתי ליפני מספר ימים התגלה הממצאים הבאים האם הבלוטות שצמחו בשנה אחרונה הם סבירים? והאם הם משפיעים על כאבי גב? וגם מצב שנתפס לי הגב לפחות פעמיים בשבוע

לא ברור לי על אלו בלוטות אתה מדבר אבל אחרי פגיעה כזו בהחלט יתכן כאב גב מתמשך חוזר ונשנה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

10/05/2017 | 10:19 | מאת: ירון

סליחה שלא הייתי מובן ריבוי קשריות לימפה רטרופריטוניאלית פרה-אאורטליות עד קוטר 0.7 ס"מ. ציסטה קורטיקלית בכליה מימין בקוטר 0.0 ס"מ. ריבוי קשריות לימפה בשורש המזנטריום בטווח הסריקה עד רוחב 0.7 ס"מ.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה