אנגולציה 90 מעלות של ה-coccyx לאחר שבר בקוסיקס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/03/2017 | 18:00 | מאת: ציפי

היי, ביולי 2014 עברתי ת.ד שבמיפוי עצמות שנעשה לאחר התאונה התגלה שבר בקוסיקס. היו כאבים חזקים בעצם הזנב,אבל, במאי 2016 הכאבים התגברו כולל ספאזם של שרירי הגב לאחר ישיבה. משככי כאבים, נוגדי דלקת,טיפולים משלימים וכו לפני כחודשיים בצעתי MRI ו CT והסתבר שיש אנגולציה 90 מעלות של הקוסיקס. הכאבים קשים, כמעט ולא יושבת ומבלה את מרבית היום בתנוחות שונות. האפשרויות העומדות בפניי: אפידורל ניתוח (אשמח לקבל את הסיכונים הכרוכים בכך) מניפולציה ידנית גלי רדיו זהו.....

זה לא מתאים לפורום - מציע לך להגיע למומחה עמוד שדרה לקבל מידע באופן ישיר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה