ניתוח קיבוע מותני l5s1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/03/2017 | 01:48 | מאת: יונתן

שלום רב! לפני חודש עברתי ניתוח קיבוע l5s1 ולאחר 4ימים שני הרגליים יש בהם צריבות נימולים חוסר תחושה בשני הירכיים הרגליים כאבים בכף הרגל ובשוקיים. אני מטופל באוקסיקונטין ובטיפולי שחיה אך כלום לא עוזר. אני לא ישן מכאבים קשה לי ללכת יותר מ 5 ד׳ וובכלל לעמוד ללא קביים כאבים במפסעות ובעצם הזנב. רק לסדר את הדברים שלפני הניתוח כאבה לי רק רגל שמאל ופחות מהכאבים היום. אני מתוסכל וכאוב. אודה לך על תשובתך מה עלי לעשות.

מציע להתאזר בסבלנות ואם אין שיפור - לבקש מהמנתח שיבצע בירור הדמייתי לסיבת התסמינים האלו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה