צילום רנטגן של עמוד השדרה באוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/03/2017 | 15:32 | מאת: אירית ל.

בבדיקת צפיפות העצם מתברר שיש לי ערך T.Score -3.0 c בחוט השדרה. אין לי כאבים בגב. האם חיוני לי לבצע צילום רנטגן בחוט השדרה לפי המלצת הרופא המטפלת? כמובן שאני חוזרת אליה עם מגוון של בדיקות נדרשות אחרות. פשוט לא רוצה לספוג קרינה אם זה לא חיוני. תודה רבה.

אם אין כאב - לא ברור מדוע התבקש צילום את זה כדאי לברר עם הרופא השהפנה - יתכן שיש לו סבה טובה לבקש את זה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה