c.t עמוד שידרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/03/2017 | 22:55 | מאת: הדס

היי דוקטור עשיתי סיטי עמוד שידרה מותני והתשובה L4/L5 בלט דיסק מינמאלי אחורי משיק לשק התקאלי L5/S1 אובדן גובה דיסק עם אפקט ואקום בתוכו שינויים סקלרוטיים בולטים בלוחיות הצמודות של החוליות הנ'ל משנית לניווןן דיסק ספונדילוליזיס וספונדילוליסתזיס בגובה זה כמתואר לעיל בלט דיסקדיפוזי אחורי עם סימני לחץ מתון על השק התקאלי ולחץ בולט על העצבים בפורמינות הנאורליות משני הצדדים ללא לחץ על השורשים אשמח לקבל תשובה לפיענוח אני קצת לחוצה תודה ושבוע טוב

שינויים ניונים וכן מצב של שבר מאמץ ישן עם גלישה של החוליה ואי יצביות מקומית לא מצב מסוכן אבל בהחלט יכול לגרום לכאב מציע להגי ליעוץ מסודר לא במדובר בבעיה שיש לה פתרון אחד המתאים לכולם וצריך לשקול את מכלול הממצאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה