חולשה ב-QUAD לאחר בקע L3-L4 לשמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/03/2017 | 16:21 | מאת: עמית

בן 47.מתאמן ותיק בחדר כושר. לפני כשלושה שבועות פרץ הדיסק כאמור לעיל(CT באיכילוב). הכאבים שהיו חזקים גם בגב וגם בקדמת הירך השמאלית נחלשו מאוד ותדירותם פחתה מאוד ונראה שאני מחלים מהר. מה שמדאיג אותי כרגע שגם באבחון לפני שלושה שבועות וגם כיום הרגל קורסת כשאני מנסה לעמוד על רגל אחת-חולשה רבה בשריר הארבע ראשי.באימוני רגליים במכון אני לא מצליח לעשות אפילו שליש מין המשקל שעשיתי ערב הפריצה. האם זה ישתפר ואם כן תוך כמה זמן שהרי הכאב עבר כמעט לגמרי.מדוע השריר חלש עוד כל כך?

זה יכול להשתפר אבל לא תמיד וזה לתלוי בחומרת הפריצה וחומרת החולשה מציע להתייעץ בדחיפות עם מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה