תשובה לגבי צילום שנעשה לגבי כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/02/2017 | 21:06 | מאת: ל

ערב טוב אני סובלת מכאבי גב רק בצד שמאל בלילה .קושי להסתובב מצד לצד עשיתי צילום לגב והתוצאה היא צילום מותני יצא שינוים ניוונים בגופי החוליות עם זיזים גרמים מרווחים בין חוליתיים שמורים . רציתי לדעת מה ניתן לעשות ומה אומר התוצאה האם יש טיפול . קבעתי תור לאורטופד אבל התור רק באפריל . אשמח לתשובה מרגיעה לגבי התוצצאה תודה

שינויים ניונים אינם מצריכים טיפול דחוף - התעמלות פעילות גופנית ותרגילי גמשיות וחיזק שרירים יכולים לשפר בהרבה את המצב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה