כאב בשכמות ובשררי הידים +נימול באצבעות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/02/2017 | 22:02 | מאת: שאול

בן 35 עם חולשת -כאבי שרירים בידיים ובשכמות בלילה בכלל קשה לי למצוא תנוחה לשינה נשלחתי לברור בסיטי עמוד שדרה צוארי ממצאים C5-C4 פריצת דיסק אחורית מרכזית גורמת ללחץ קל עד בנוני על השק C5-C6 בלט דיסק אחורי מרכזי גורם ללחץ קל C6-C7 בלט דיסק אחורי גורם ללחץ קל מלאות פרומנלית ימנית עם לחץ ניכר על שורש C7 מימין בפרומינה הנאורלית C7-D1 ארטיפקטים מהכתפים אין לדון על דיסק שאלותי מה הפיענוח הזה אומר 1. האם יש סכוי למצבי לחזור למצב תקין בכל סוג טיפול רפואי 2. האם יש דרך להקל כאב הכדורים שהרופא רשם לי לא עוזרים 3.יש המלצה למצוא תנוחת שנה תודה רבה שיש מקום לשאול ולהתייעץ

טיפולים שונים יכולים להקל על הכאב אבל לא יחזירו את הדיסקים להיות בריאים ותקינים מומלץעל טיפל בפעילות גופנית מתונה וחזיוק שרירים ופיזיותרפיה - אם זה לא מספק הטבה משמעותית כדאי להגיע לבדיקת מומחה להעריך את חומרת הממצאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה