עקמת בגב תחתון- איזון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/02/2017 | 12:18 | מאת: עקמת בגב -איזון

שלום, אני בת 19.5 ויש לי עקמת בגב תחתון-45 מעלות. זה משפיע על ההליכה שלי(אני נוטה לצד שמאל) . השאלה שלי היא אם אני אתחיל ללכת עם חגורת בטן של אחרי הריון ,היא תעזור לי בעיצוב ההליכה שלי ותקל עלי? והאם היא יכולה לעצב לי את המותן השמאלית שלא סימטרית לימנית בגלל העקמת?(יש לי מותן אחת עם טליה ומותן אחת ללא) . תודה

בגילך עמוד השדה סיים הצמיחה ושום מחוך לא ישנה את מבנה וכיוון עמוד השדרה מכסימום יתן "הסוואה" חלקית למתבונן מהצד כל מחות או התאעמללות לא יביאו כעת לשינוי במבנה עמוד השדרה ועם עקומה כה משמעותית כמו זו שאת מתארת - שווה לשקול טיפול נתוחי לתיקון ומניעת בעיות מחמירות בגיל מבוגר יותר - בייחוד שאת עדין בגיל בו ניתן לתקן זאת באופן יעיל יחסית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה