רדיקלופטיה כרונית קלה מתמשכת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/01/2017 | 08:08 | מאת: ליבי

שלום, אני בת 45. לפני כשנה התחלתי להרגיש נימול באצבעות 4 וחמש בד שמאל. בבדיקה נתגלה עצב לכוד אולינרי. חייתי עם זה בשלום עד שלפני כחודש התגברו הכאבים ביד והתחעל נימול כולל ותחושה לא נעימה בכל היד. סיטי צווארי יצא תקין לחלוטין אבל אמג הראה רדיקלופטיה כרונית קלה בנוסף לעצב הלכוד. הבעיה מתגברת ומטרידה מאוד אבל האורטופד אמר שאין מה לעשות מלבד רפואה משלימה. הכצעקתה? ארקוקסיה יכולה לעזור לדעתך? יכול להיות משהו מדאיג יותר שלא רואים בסיטי שהוא הגורם? תודה רבה.

הכל יתכןם אך לא סביר ארוקסיה יכולה לעזור זמנית ולא רצוי לקחת לזמן ממושך יש פתרונות בהזרקה ובניתוח כדאי להועץ עם מומחה עמוד שדרה ומומחה כף יד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה