כאב גב בהליכה ועמידה עם תחושת "עצם זז"

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/12/2016 | 10:21 | מאת: עידן

שלום סובל כ 3 שנים מכאבים ברגלים בבדיקת EMG גילו כליאת עצב בשתי כפות הרגליים. בשנה אחרונה התחלתי להרגיש אי נוחות באיזור גב עליון כאשר בתקופה אחרונה המצב החמיר לכאבים בעת הליכה ועמידה כמו כן תחושה של "עצם זז" במרכז הגב. הייתי אצל כמה נירולוגים ,אורטופדים כולם הסכימו שישנה בעיה אבל אף אחד לא הציעה פיתרון. אני אובד עצות. כמו כן אין לי יכולת כספית לרפואה פרטית.

לפי תיאורך נשמע שיש היצרות או לחץ על שרשי העצבים בעמוד השדרה המתני הגורם לתופעות - מציע לתאם פ]גישת יעוץ עם מומחה עמוד שדרה (אפשר גם דרך הקופה) על מנת לברר אם אכן בזה מדובר ואם כן - לשקול פתרון ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה