ניתוח לשיפור הראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/04/2008 | 00:51 | מאת: מתי

בעבר הייתי זקוקה למשקפיים לנהיגה ולטלויזיה .לאחרונה בשל הגיל (63 9 אני זקוקה למשקפיים לקריאה מס. 2.5 ואילו לרחוק אני מסתדרת כבר בלי משקפיים כלל. לדעתי עם חצי מספר לרחוק הייתי רואה טוב יותר בנהיגה,במיוחד בלילה. האם ניתן לעשות ניתוח לשפור הראייה לקרוב ולרחוק ואם ע"י כך יוסר הצורך במשקפיים. בתודה.

04/04/2008 | 08:33 | מאת: ד"ר נדב בלפר

מתי שלום, יש אפשרויות רבות להסביר את הקורה לעינייך - כולל אפשרות של שינויים בעדשות (קטרקט מוקדם) ועוד. יש אופציות טיפוליות שונות ומגוונות - בהתאם למקור הבעיה. לדוגמה, ניתוח מונוויזין (עין אחת בפוקוס לקרוב ואחת לרחוק) ניתוח ירוד עם עדשות מולטיפוקליות ... ועוד. אני ממליץ על בדיקה ואבחנה ולהתקדם משם בברכה, ד''ר בלפר

06/04/2008 | 17:41 | מאת: אהובה

רוב רופאי העיניים בארץ חוששים מהשתלת העדשות הנ"ל. כתמיד , ישראל מפגרת בהישיגיה הרפואיים ביחס לארה"ב, שם הטכנולוגיה מיושמת ובהצלחה זה ארבע שנים. אגב, מה עלות הניתוח הפרטי ב"עיניים" בהשתלת REZOOM. מה אחוזי ההצלחה?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה