עליה במספר כאבי עיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

24/12/2018 | 05:59 | מאת: שמעון

שלום המספר הישן שלי הוא מינוס 2 לאחר 10 שנים המספר עלה ברבע ואני לא מצליח להתמודד עם העליה זה מתבטא בכאבי עיניים עזים גם לאחר שבועיים של הרכבה ניסו גם להחליף עדשות לאיכויות אך לא צלח אחת האופטמסריסטיות אמרה לי שכיון שגם אני בן 30 והשריר בעין חלש קשה להם להרגל האם זה נכון?

03/01/2019 | 16:05 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום שמעון, לא בדקתי אותך אז איני יכולה להעיד שיש לך חולשה בשרירי העיניים. אמליץ לעבור בדיקה חוזרת, אם אין פער משמעותי בחדויות הראייה בין המרשם החדש לישן, עקב הקושי בהסתגלות למרשם החדש יש לשקול חזרה למרשם הישן.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע