נגישות
נגישות

אבנים בכיס מרה לפני טיסה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/06/2016 | 15:52 | מאת: יעל

שלום. אני בת 48 עוברת טיפול של טמקוסיפן וזריקות לוקרין למניעת הישנות סרטן שד.עברתי שני התקפי כאבים אחד אובחנה דלקת בכיס המרה ואושפזתי אחד נוסף לאחרונה שבו לא היתה דלקת הכאב חלף עם מתם אקמול לוריד. הרופאים אומרים שעלי לעבור ניתוח להוצאת אבני המרה (נמצאו בבדיקת אולטרסאונד). אני עומדת לפניי טיסה לארהב האם יש סיכון בטיסה? האם זה ניתוח חירום?

לקריאה נוספת והעמקה
09/06/2016 | 16:34 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ניתנה תשובה על שאלתך הקודמת.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב