בדיקת אולטראסאונד בטן עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

04/01/2012 | 18:14 | מאת: איילת.צ

בתשובת אולטראסאונד של בטן עליונה ממצאים אלו: אבן קטנה בכים מרה(לא רשום גודל) מספר פוליפים קטנים בכיס מרה (לא מצויין כמה וגודלם) נגע היפראקוגני בכליה הימנית 0.6 בקורטקס. מתאים לאיגומולפומה. מה זה אומר? ומה עלי לעשות?

10/01/2012 | 13:20 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם את סובלת מסימפטומים כלשהם? לגבי הנגע בכיליה - חסר משמעות. לגבי האבן הקטנה בכיס המרה במידה ואינך סובלת מסימפטומים כלשהם - חסר משמעות, לגבי הפוליפים בכיס מרה, הפרטים הבאים חשובים: גילך? גודל הפוליפ הכי גדול? האם יש עיבוי דופן כיס המרה?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב