בילירובין גבוה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/10/2007 | 23:05 | מאת: שרית

שלום בני בן 17 והבילירובין שלו הוא 3.9, לפני כשנה וחצי היה 1.7 והדיירקט כיום הוא 0.53 בבדיקת אולטרסאונד הכל תקין ושאר הנתונים תקינים, אנו מחכים בתור לרופא כבד, מה יכולות להיות הסיבות לבילירובין גבוה ? האם זה יכול להיות גילברט עם כזו תוצאה ? האם בילורובין גבוה יכול להצביע על הפטיטיס ? הוא מרגיש מצויין ולא נראית שום בעיה

25/10/2007 | 07:25 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

זה בהחלט יכול להיות גילברט

12/12/2007 | 00:32 | מאת: מגי ביבר

אחרי בדיקת דם שעשיתי ,התברר שיש לי בילירובין גבוה 5.1 ובלתי ישיר , תוצאה מכך כל הזמן סובל מצבע צהוב בלחמיות של העיניים , ואם אפשר אם יש איזה תרופה או איזה מרפא שיכול לעזור או להציע לי אז מודה לך . תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב