בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה....... בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

14/04/2011 | 01:12 | מאת: rino

יש לי חברה קרוב לשנה לפני כמה שבועות היא הרגישה לא טוב אז לקחתי אותה לרופא פרטית היא הביאה לי לעשות לה בדיקות דם מי שם לקחתי אותה למעבדה פרטית אחרי הבדיקות דם חזרנו לרופא כדי לקבל תשובות קיבלנו את התשובות כמובן חברה שלי לחוצה ואני גם התוצאות היו לא טובות היא אמרה לנו לגשת לרופא פרטי למומחה למחלות בכבד אז קבענו תור לקחתי אותה לרופא כמובן שכול זה באופן פרטי שזה עולה לי המון כסף!!! זה טרוף! גילו לה שיש לה הפטיטיס c בדרגה a3 עכשיו אין לי מוסג איך לטפל בה זה בעיה לא קטנה אין לה ביטוח ואין לה קופת חולים לא יודעים מה לעשות הבנתי שזה עולה אלפי שקלים כול טיפול ואנחנו לא יכולים לעמוד בזה אבקש עזרה יעוץ אולי מישהו יכול לעזור בנושא אולי לתרום את התרופות אולי יש רופאים שיכולים לעזור בבקשה תודה לכם

14/04/2011 | 18:27 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הפטיטיס C מחלה משמעותית אשר יש לטפל בה ולעקוב באופן קבוע. מציע לסדר לה ביטוח רפואי ולא לחפש פיתרון לטווח קצר.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב