תוצאות מעבדה תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/03/2011 | 15:33 | מאת: עמית

שלום. אני בת 32, ילדתי לפני חודשיים ואני מניקה. בתוצאות בדיקות דם שנערכו לאחרונה התקבלו התוצאות הבאות: ALKLP-134.5, ALT-37, AST-32. כל הערכים חריגים על-פי התרשים המופיע בדף התוצאות. מה משמעות התוצאות האלה, והאם אני מסכנת את בני (ניזון מהנקה בלבד)? תודה רבה ושבוע טוב

18/03/2011 | 09:49 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מצב רגיל לאחר תקופת הריון ולידה. אין שום סכנה בהנקה. המצב זמני וחולף, ניתן לחזור על הבדיקות בעוד חודשיים ולראות שיפור או ערכים תקינים.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב