כאבים חדים מאוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/02/2011 | 18:02 | מאת: שרית

מזה כמה חודשים.. לאחרונה זה החמיר, שיש לי בטן נפוחה, וכאבים לפעמים לכמה שעות בשני צידי הטבור. כשאני לוחצת במקום זה כואב יותר. שאני שוכבת לפעמים בלילה זה כואב יותר. יש לי לפעמים גזים קטנים יותר מבעבר. לפעמים כאשר אני מתעטשת או כמה מישיבה ממושכת בפתאומיות שני צידי הבטן מתכווצים וגורמים לי לכאב בלתי נסבל של כמה שניות עד כדי אי אפשרות להתרוממם. בדקתי בדיקה וגינלית הכל בסדר. לאחרונה יש לי גלי חום וגם עייפות . אני בת 32 ללא עבר של משהו רציני.האם זה קשור לתחום שלך ומה אתה מציע לי לעשות ולמי ללכת?

24/02/2011 | 18:24 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

תתחילי ע"י בדיקת כירורג לשלול בקע או "שבר" בטבור או דופן הבטן.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב