בדיקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/02/2011 | 12:07 | מאת: שמואל

שלום אני עברתי ניתוח של כיס שכצת הסתבך במהלך הניתוח לאור הפרדת הדבקויות נצפתה דסרוזציה של התריסריון ללא דלף של מתלין כחול לחר הזרקה דרך הזונדה הושאר נקז ל3 ימים דר אני עדין מרגיש כהב בהמצה הבטן וישלי גרפסים כול הזמן לפני יומבצתי בדיקת דם ונמצה GGTגבו 85 דר מה זה אומר הפ פאם לא הילי תיפקוד כבד גבוע [גיל שלי45]דר לסיכום SCHOLELITHIASIS VS MULTIPLE SMALL POLY

18/02/2011 | 19:16 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

היתי ממליץ בשלב זה לתת לעיניינים להרגע ולעקוב אחר תפקודי הכבד. אלה יכולים לחזור לנורמה. במידה ולא הייתי מבצע בדיקת EUS על מנת לוודא שאין אבנים בתוך צינור המרה המשותף שיתכן שעברו בזמן הניתוח מתוך כיס המרה אל תוך צינור המרה המשותף. לסיכום בשלב זה wait and see policy.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב