NF1

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/01/2011 | 12:21 | מאת: שמואל

שלום דר סליחה שאני שו פנו החלטו לנתח כיס מרה בגלל בדיקה אחרונה שיש מספר מוקדים שנארה עבנים קטנות או פוליפים [שזה יותר בעיתי מיפולפים] דר אני שואל בבקשה ראיתי בסרטון שסוגרים את צינורית של כיס מרה בסיקות הים אני יכול לאמשיך לבצה בדיקת MRI רוש ועמוד שידרה שאני נמצה במעכב בגלל הגידולי שאני סובל [NF1[ אני מבצה כול 6חודשיםR MRI רוש ועמוד שידרה כול 12 חודשים בבקשה דר חשוב לי לדעת הים אין בעיה תודה

08/01/2011 | 21:19 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

בדיקות MRI בטוחות בנוכחות סיכות טיטניום. הבעיה העיקרית היא הארטיפקטים שהן יכולות ליצור בתמונה. אך אם מעקב נעשה באזור אנטומי אחר זה פחות בעייתי.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב