אבנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/11/2010 | 14:21 | מאת: ליאתי

שלום לפני כ20 שנה סבלתי מאבנים בדרכי השתן אבנים בכליות ואבנים בכיס המרה. הוציאו לי את האבנים בכליות בריסוק ואת האבן הענקית שהיתה בכיס המרה עם כיס המרה. גוף מיוחד יש לי מיצר אבנים , רציתי לדעת מאז הוצאת כיס המרה אני סובלת מעצירויות,כאבי בטן, טחורים, צרבות, בחילות, האם יכול להיות שיש לגוף שלי בעיה ? האם יכול להיות מצב שבו אין את הפעולה שכיס המרה עושה ונוצרים סיבוכים ? מה יכולים להיות הבעיות לאדם שחי ללא כיס מרה ? תודה מראש על תשובתך

27/11/2010 | 17:26 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

נשמע שיש לך בעיה, לא חושב שקשורה להסרת כיס המרה. ממליץ להתייעץ עם גסטרואנטרולוג.

27/11/2010 | 18:26 | מאת: ליאתי

תודה על התשובה המהירה.... שבוע טוב

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב