אבן במרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

02/11/2010 | 18:43 | מאת: טל

יש לי אבן בקוטר 2.5 ס"מ, וכן הודגמה מחיצה בכיס המרה. גילי 55. היו לי כאבי בטן עליונה לאורך זמן, זה חלף וחזר כעת לסירוגין+ בטן נפוחה. לשאלתי- האם היית ממליץ ניתוח למצב כזה? וכן מטעמי עבודה- מה משך ההחלמה בניתוח תקין( אני עובדת בבית ספר והייתי רוצה לדעת למתי לתכנן את הניתוח בעת צורך). בתודה- טל

03/11/2010 | 21:44 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ממליץ על ניתוח, הניתוח כידוע לך נעשה בשיטה לפרוסקופית, החלמה די מהירה, בסביבות שבוע עד 10 ימים, תלוי במנותח.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב