NF1

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

17/10/2010 | 00:02 | מאת: שמואל

שלום ר גיל שלי 45 סובל מי NF1 פני 6 חדשים בביקה של ונר בטן ודגם פוליפים בכיס מרה 4 ממ נעמר לי מעכב של 6 חודשים לחזור לסונר לפני יומים בצתי שו בדיקה [בבלינסון] ואודגם שיש מספר מוקדים עד 4 ממ דבוקים לדופן כיס מרה שה מתאימים לפולפים דר הים יש החמרה הים צריך תיפול ניתחי בבקשה הים הפשר הסבר תודה דר

17/10/2010 | 00:56 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

נראה שהפוליפים לא השתנו בגודלם, לכן ממליץ המשך מעקב כמו עד כה.

18/10/2010 | 16:59 | מאת: שמואל

שלום דר קדם תודה אני בדקתי את הפינוח שלפני 6 חודשים של סונר בטן ושם אודגם פוליפי 1 28ממ בבדיקה חוזרת לפני יומים אותגם מספר מוקדים עד 4ממ דבוקים לדופן כיס מרה [שמתאים לפולילים] דר זה הבדיקה החדשה מה עלי לאסות תודה דר

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב