דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

20/09/2010 | 18:15 | מאת: דלית

יש לי אבן בצוואר כיס המרה שגילו בסיטי באולטראסאונד כיס המרה תפוח לא רואים אבנים תפקודי הכבד גבוהים 219 ובזמן האחרון יש גם כאבים

23/09/2010 | 18:06 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

קצת מוזר, בדיקת האולורהסאונד היא בדיקה טובה יותר מבדיקת ה- CT לאבחנה של אבנים בכיס המרה. במילים אחרות, אני מאמין בדר"כ יותר לאולטרהסאונד מאשר לסיטי בנושא אבנים בכיס המרה. הפרטים שמסרת לא מפורטים מספיק, איזה תפקודי כבד ומה הערכים? כ"כ מה אופי הכאב או הסימפומים מהם את/ה סובל/ת?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב