זקוקה להמלצה למנתח מומחה בשיטת אנדוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/08/2010 | 00:05 | מאת: נופר בת 25

זקוקה להמלצה למנתח מומחה לשיטת אנדוסקופיה באיזור חיפה. בנוסף אני צריכה לעבור את הניתוח של כריתת כיס מרה בהקדם האפשרי עקב נסיעה לחו"ל.במה תלוי זמן ההמתנה ותוך כמה זמן מחלימים מהניתוח לכל היותר? תודה רבה, נופר

19/08/2010 | 00:49 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מניתוח לפרוסקופי של כיס המרה מתאוששים די מהר , תלוי בחולה, עקרונית בין 10 ימים לשבועיים. זמן ההמתנה לניתוח תלוי באם את ממתינה לתור בבי"ח ציבורי או מנותחת בבי"ח פרטי כמו אסותא. התור בבי"ח פרטי לרוב הרבה יותר קצר. לפרוסקופיה של כיס המרה הינו ניתוח שגרתי ואינו דורש דוקא מומחה גדול בכירורגיה לפרוסקופית, אלא כירורג טוב שיעשה הניתוח בצורה טובה ובטוחה, וכאלה תוכלי למצוא באזור חיפה ללא בעיות. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב