שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

01/08/2010 | 16:18 | מאת: עדי

אני בהריון שבוע 26 עקב פריחה בגוף מאלרגיה אני נוטלת לורטדין מיום חמישי האחרון. שמתי לב כי מאתמול -3 ימים אחרי התחלת הכדורים עור הפנים שלי צהוב וגם מעט בעיניים האם זה מהכדור?מה צריך לעשות?זה מסוכן? כי רשום בעלון שיש לתת לתופעה זו התייחסות מיוחדת לציין כי יום אחרי נטילת הכדור ביצעתי תפקודי כבד בגלל האלרגיה שיצאו תקינים האם אפשר להרגע לאור זה שתוצאות תפקודי כבד יצאו תקינים יום אחרי נטילת הכדור? תודה רבה

06/08/2010 | 10:55 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

במידה ותפקודי הכבד תקינים, את יכולה להיות רגועה. אני מניח שתפקודי הכבד כללו : בילירובין,sgot, sgpt, alkaline phoapsatase.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב