כאבי בטן בצד ימין בין הצלעות לאגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/06/2010 | 20:04 | מאת: קובי

שלום רב, יש לי בשלושה שבועות האחרונים כאבי בטן שבאים והולכים בבטן בערך בגובה הפופיק בצד ימין. מה זה יכול להיות? אני מרגיש את זה בישיבה, בעמידה ואפילו כשאני צוחק אני מרגיש את זה, זה לא מרגיש לי כאילו זה מושפע מהשרירים, יש לי תור לאולטראסאונד בטן, אבל רציתי לדעת בבקשה מה לדעתך זה יכול להיות? בברכה, ותודה מראש, קובי.

24/06/2010 | 20:05 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

בן כמה אתה? האם הכאב קשור לארוחות? האם מתלווה אליו תחושת בחילה? האם בעל אופי עוויתי? ז"א כמו צירים, מתגבר ונחלש? אם כן, אזי בדיקת ה- US במקום היות וזה יכול לנבוע ממחלת אבנים בכיס המרה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב