סיבוך ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

14/06/2010 | 23:18 | מאת: בת של אבא גוסס

אבא שלי בן 67 הוא כבר שנה מרותק למיטה לפני שבועיים עשו לו ניתוח כיס מרה ומאז הוא לא מתקשר ואיבד יכולת הדיבור ולא יכול לבוע הכניסו לו זונדה לפני הניתוח חייך ודיבר וזיכרון יותר טוב משלי כל יום שעובר אומרים ברוך השםמה הסיבה שהוא הפסיק לדבר בבית חולים עבר שיתוק במוח

17/06/2010 | 19:02 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לאביך היה כנראה ארוע מוחי סביב הניתוח שעבר, אשר יכול לפגוע ביכולתו להבין את הנאמר או ביכולתו לדבר או בשניהם. לעיתים זה חולף או משתפר עם הזמן ולעיתים לא.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב