כאבי בטן בצד ימין תחתון מתמשכים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/06/2010 | 11:42 | מאת: מישל

הנני בת 49 והיו לי חמש לידות זה מספר ימים שיש לי כאבים בבטן תחתונה מצד ימין וגם הגב באותו צד כואב לי.נבדקתי אצל רופא משפחה,עשו לי בדיקת שתן הכל בסדר.כמו כןנבדקתי אצל רופא נשים וגם הוא אומר שהכל בסדר.אני סובלת לאחרונה הרבה מבעיות עיקול ובמיוחד מגזים.כשאני לוקחת כדור הרגעה זה קצת עוזר אבל אחרי כמה שעות שוב חוזר הכאב. אני ממש חסרת עונים אודה לכם מאוד באם תמליצו לי מה לעשות .תודה מראש.

10/06/2010 | 14:14 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מציע לבצע ספירת דם על מנת לודא שאין לך חוסר דם, כמו כן ממליץ על בדיקת קולונוסקופיה בהקדם או לחילופין CT בטן על מנת להתקדם בבירור של כאב הבטן.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב