פוריות וניתוח כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/05/2010 | 14:52 | מאת: אלה

000שלום רב, אני בת 33, בדיקות הורמונליות תקינות, מחזור קבוע כל 25 יום וביוץ ביום ה-11. מנסה כ-7 חודשים להכנס להריון ראשון ללא הצלחה. בגיל 19 עברתי ניתוח להוצאת כיס המרה בלפרוסקופיה ב"אסף הרופא" , הניתוח עבר בשלום ומאז אינני סובלת מהתקפי כאבי בטן בשל כיס המרה שהיה כנראה עם אבנים. 1.האם אינני מצליחה להכנס להריון בשל ניתוח זה? 2. האם מומלץ לעבור צילום רחם בשלב זה? הבנתי שיש סיכון מסוים בצילום זה והרופאים לא ממהרים להמליץ על כך. תודה רבה על עזרתכם.

09/05/2010 | 00:35 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

שלום אלה אין כלל קשר בין הניתוח הלפרוסקופי להסרת כיס המרה ולבעייה שלך. לעצה בעיניין בדיקת צילום הרחם מציע לך לפנות לאחד הפורומים הגניקולוגים שריימים באתר זה. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב