10 שנים אחרי כריתת כיס מרה ועדיין סובלת

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/04/2010 | 12:22 | מאת: עינת

ד"ר נכבד.חלפו 10 שנים מאז כריתת כיס המרה(בדרך הלפרוסקופית)מאז אנני יכולה לאכול הרבה דברים שאכלתי קודם כגון:עגבניה מלפפון אוכל מתובל,אוכל מטוגן,פיצוחים.אם אני "חוטאת"באחד המזונות הללו,אני סובלת מחומצות בחילות,ולרוב הקאות חומציות.לרופא המשפחה שלי אין תשובות מלבד "מאלוקס".יש לציין כי עקב צימצום המזון לתפריט דל מאוד אני חלשה ובדיקות הדם שלי מראות חסרים רבים, כמו המוגלובין 8.5. איך אני יוצאת מהפלונטר הזה? תודה,סליחה אם הארכתי,בכל הכבוד הראוי,עינת.

29/04/2010 | 19:40 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

התלונות שלך אינן קשורות לניתוח כיס מרה שעברת לפני 10 שנים. ממליץ לך להיבדק ע"י רופא גסטרואנטרולוג.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב