תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/04/2010 | 15:30 | מאת: אורן

שלום, תוצאות תפקודיי כבד הראו GGT 126 בממצאי אולטרסאונד נראה מספר פוליפים בכיס מרה הגדול מבניהם הנו 0.7 מ"מ, כמו כן שומן על הכבד. אשמח לשמוע המלצה להמשך, מודה לכם מראש אורן

20/04/2010 | 23:19 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מס' שאלות לפני ההמלצות, ראשית מה גילך? האם סובל ממחלות כלשהן? מה משקלך? האם נוטל תרופות כלשהן? האם תוצאת בדיקה זו היא ראשונה או ידועה גם מהעבר? האם סבלת לאחרונה מתסמינים כלשהם?

22/04/2010 | 12:29 | מאת: אורן

שלום ד"ר גיל תודה שחזרת: גילי 35 ולא סובל ממחלות כלשהן. משקלי 73 ולא נוטל תרופות. הבדיקות הנן שניות מכיוון שנתבקשתי לעשות שוב, בפעם הראשונה חודש לפני כן התוצאות הראו תוצאות דומות. ללא תסמינים אשמח לתגובתך בעניין תודה מראש אורן

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב