עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/04/2010 | 07:06 | מאת: קארין

רציתי לשאול על בדיקות ד שלי אם הם תקינות כי כל התוצאות האלו היו על הגרף הנמוך והתקשרתי לרופא והיא אמרה שלא צריך ברזל וכל הבדיקות תקינות.אני בת 35 בריאה צורכת רק סינגגוליר לנזלת אלרגית....RBC-4.13 HGB-11.3 MCHC-31.8 הבדיקות האלו גם לפני חצי שנה אותו דבר היו. הבדיקות האלו נמוכות ואף פעם לא היו לי ככה הם בשינוי : AST GOT-11 ALT GPT 7 ALKALINE PHOSPH -38 פריטין 25 איירון 94.7 אני לא רגועה למרות שהרופא אמרה הכל תקין אני חוששת בגלל שהתוצאות הם בשינוי לא הברזל כי הברזל כל הזמן אצלי כמעט נמוך שאר הבדיקות אנא עזרה.....יש לציין שנידשתי לבדיקות בגלל חולשה והרגשת עילפון בהתקפים

14/04/2010 | 00:08 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ישמלך אנמיה או חוסר דם, מצב זה יכול להסביר את תופעת החולשה והעילפון מהם את סובלת. שאר בדיקות הדם שציינת תקינות למרות שהם בגבול התחתון של הנורמה. ממליץ לבצע בירור לסיבת האנמיה דרך רופא המשפחה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב