כבד שומני

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/03/2010 | 13:29 | מאת: מירב

לד"ר גיל אוחנה שלום רב: יש לי כולסטרול "רע" גבוה וכבד מעט שומני. מה עלי לעשות על מנת לשפר את מצבי? יש לציין שאני די רזה (גובהי 1.70 ומשקלי 55 ק"ג). תודה מראש. מירב.

07/03/2010 | 13:57 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

שלום מירב, התחום הזה אינו חלק מהתמחותי ולכן הייתי ממליץ להיוועץ עם רופא המתמחה בנושא יתר שומנים בדם. לרוב מדובר במומחים ברפואה פנימית או בגסטרואנטרולוגיה במסגרת "מרפאת ליפידים". יש אפשרות לפנות למרפאות החוץ של המחלקה המטבולית במרכז רפואי רבין. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב