שלום גיל

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

12/02/2010 | 13:30 | מאת: בני

שמי בני.אני בן 22.מצאו אצלי לפני שבועיים פוליפ בכיס מרה בגודל 8 מ"מ.המליצו לי ביקורת בעוד חצי שנה .יש כאבי בטן .בעיקר מסביב לטבור ובצדדים .רציתי שתמליץ לי מה לעשות .איזה אוכל לאכול.אולי יש טיפול תרופתי.ולמה זה פתאום הופיע אצלי.באופן כללי אין לי בעיות בריאותיות .חוץ מאסתמה .אני אחכה לתשובתך.תודה רבה ושבת שלום.

22/02/2010 | 07:47 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

בני שלום לא נראה לי סביר כי כאב הבטן שלך נובע מהפוליפ בכיס המרה.במידה וכאב הבטן סביב הטבור הייתי ממליץ להבדק ע"י כירורג על מנת לשלול בקע טבורי או באזור הטבור. שאלה נוספת היא האם מדובר באבנים בכיס המרה או אכן פוליפ? אם אכן פוליפ זה מצריך מעקב ע"י US כל 6 חודשים בשנתיים הבאות ולאחר מכן אחת לשנה במשך שנתיים נוספות.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב