כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

15/01/2010 | 00:32 | מאת: טל

אני בחור בריא ספורטאי לפני כשנה לקחתי תוספי מזון שתיתי שיקים אבקות לניפוח שרירים כמו כן עליתי כ 15 קילו. נכון להיום ירדתי כבר 16 קילו איני שותה את האבקות איני מעשן איני שותה אלכוהול. תקופה ארוכה כנער עד גיוסי לצבא לקחתי רטלין לבעיות קשב וריכוז. את בדיקות הדם עשיתי כשהשתחררתי מהצבא כבדיקות שגרתיות . גם אחרי שירדתי במשקל הבדיקות לא השתנו לטובה אלא נשארו עם אותם ערכים. אלה כבר בדיקות מס 4 שאני עושה במשך כשבעה חודשים . מה עליי לעשות ולמי לפנות . תודה טל.

16/01/2010 | 21:45 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לאור העובדה כי הנך בחור צעיר ובריא העוסק בספורט וכעת אף הורדת את עודף משקלך, ולאור זאת שמדובר בהפרעה קלה ביותר בתפקודי הכבד, אינני חושב שיש מקום לבירור כלשהוא ואינני חושב שהתופעה משמעותית.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב