סירוב ניתוחים בחולת הפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/01/2010 | 23:12 | מאת: מ

בת דודתי חולת הפטיטיס סי. בנוסף יש לה בעיה אורטופדית -סיבוחים אחרי תאונת דרכים. כל הרופאים שביקרה ( גפ באופן פרטי) מסרבים לנתח אותה בגלל שהיא חולת חפטיטיס סי. האם קיים חוק שפותר רופא מלנתח חולים בהפטיטיס סי?

08/01/2010 | 07:52 | מאת: מבינה ויודעת

שבכל מקום שאת מאיימת בתביעה משפטית את תמיד מנצחת ראי זאת כטיפ לשבת שלום

11/01/2010 | 08:47 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

נשאות בלבד לוירוס הפטיטיס C אינה קונטרהאינדיקציה לניתוח. יתכן שמדובר במחלה פעילה עם הפרעה משמעותית בתפקוד הכבד, מה שיכול להוות סיכון ניתוחי, ולכן שוקלים את הסיכון הניתוחי לעומת חומרת הבעיה המצריכה ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב