ממצא היפואקואי בראש הבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

04/01/2010 | 10:11 | מאת: רונית

ד"ר אוחנה שלום וברכה, תודה שחזרת אליי, לגבי שאלותייך, לא ידוע לי על סרטן הלבלב אך בהחלט יש לנו מס' חולים במשפחה. לגבי ניקור אבחנתי בוצע, היסטולוגי וציטולוגי, לגבי בדיקות הדם , במשך שלוש שנים אני כבר לא מרגישה טוב, כל פעם תופעה אחרת, חוסר ברזל , אנמיה, חוסר B12 במשך שנים. אני שותה ברזל ובי 12 ויש עלייה בערכים .ד"ר אני מאוד לחוצה, יום שישי היה פשוט גיהנום בשבילי, לא הצלחתי לישון כל הלילה, בחילות קשות ותחושה שכאילו שפכו לי נוזל מתכתי ברמות קשות לתוך חלל הפה.בבבקשה, אני רוצה לדעת מה קורה איתי.אני כל יומיים נופלת ולא מצליחה לתפקד. אשמח לתשובתך, תודה רבה

11/01/2010 | 08:04 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

איזה חולים יש במשפחה? מה רמת ההמוגלובין האחרונה שלך? והאם יש ערכים נוספים לא תקינים בבדיקות הדם? האם נבדק ע"י גסטרואנטרולוג עד כה?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב