תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/12/2009 | 12:03 | מאת: רונן

שלום, אני בן 37 ויש לי בזמן האחרון בעיות בתפקוד הכבד כפי שתוכל לראות בבדיקות הנ"ל: ALT (GPT) 65 AST (GOT) 39.1 Amylase (B) 145.3 Triglycerides 261 Cholesterol 240 LDL Cholesterol Calculat. 171 בנוסף, יש לי כאב מתון בצד ימין כבר כחודשיים. הרופא שלח אותי לעשות צילומים בבית חולים אסותא. נא לתת חוות דעת נוספת. בתודה, רונן

26/12/2009 | 12:14 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ראשית יש לך יתר שומנים בדם שזה מצב אשר יכול לגרום להפרעה בתפקודי כבד. האם יש לך מחלות אחרות? האם נוטל תרופות? אני מניח שנשלחת עקב הכאב לבצע בדיקת US עדכן אותי בתוצאות.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב