כאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/11/2009 | 15:16 | מאת: ענת

שלום רב מזה כשלושה שבועות יש לי כאבים בבטן התחתונה בצד ימין עשיתי אולטראסנד הייתי אצל רופא נשים וגם אצל כירורג הכאב הוא בא כהתקפה אני הולכם קצת נושמת נשימות עמוקות וזה נרגע לא מוצאים כלום הכאב קיים כל הזמן במינון שונה אין לא חום ולא הקאות אולי יש לך דיעה לאיזה כיוון להמשיך את הבירור בברכה ענת

25/11/2009 | 19:52 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

כמה זמן נמשך הכאב? האם הוא בעל אופי עוויתי? (כמו "צירים) האם הבטן מתנפחת בזמן הכאב? האם עברת ניתוחי בטן בעבר? האם הכאב מופיע בתקופת המחזור?

25/11/2009 | 19:52 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

כמה זמן נמשך הכאב? האם הוא בעל אופי עוויתי? (כמו "צירים) האם הבטן מתנפחת בזמן הכאב? האם עברת ניתוחי בטן בעבר? האם הכאב מופיע בתקופת המחזור?

26/11/2009 | 22:13 | מאת: ענת

שלום ד'ר לא נותחתי בעבר בבטן. כאבי הבטן הם אכן כמו ציר זה מגיע כהתקפה ואחרי כמה רגעים הכאב נרגע.הכאב כבר שבועיים בזמן מחזור הבטן מאד רגישה. מודה לך מאד באים תיתן עוד כיוון מחשבה מחר אני הולכת לעשות שוב אולטראסנד בטן שבת שלום ענת.

26/11/2009 | 22:13 | מאת: ענת

שלום ד'ר לא נותחתי בעבר בבטן. כאבי הבטן הם אכן כמו ציר זה מגיע כהתקפה ואחרי כמה רגעים הכאב נרגע.הכאב כבר שבועיים בזמן מחזור הבטן מאד רגישה. מודה לך מאד באים תיתן עוד כיוון מחשבה מחר אני הולכת לעשות שוב אולטראסנד בטן שבת שלום ענת.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב