אבנים בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

02/11/2009 | 20:41 | מאת: ענת

לד"ר גיל אוחנה שלום רב רציתי לשאול אבנים בכיס מרה שייכים למח' כירוגיה או גאסטרו? כי גילו לי אבנים בכיס מרה באולטראסאונד והרופא הפנה אותי לגאסטרו. וחברה מעבודה אמרה לי שאותה הפנו לכירורג . וגם לה גילו אבנים בכיס מרה. אודה על תשובתך.

07/11/2009 | 13:33 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הכתובת היא הכירורג. במידה והוא יחשוב כי תלונותיך אינן נובעות מנוכחות האבנים בכיס המרה, כי אז הוא בודאי יפנה אותך לגסטרו.

07/11/2009 | 20:18 | מאת: ענת

תודה על תשובתך אותי הרופאת משפחה שלחה לגסטרו והתורים מאוד רחוקים האם כדאי לברר אם טעתה והיתה צריכה לשלוח אותי קודם לכירוג ?כי הממצאים שנמאו באולטרסאונד הם אבנים בכיס מרה מרובות בגודל 20מ"מ.ויש לי כאבים בצד ימין של הבטן. אודה על תשובתך

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב