אבן בכיס מרה, ללא סימפטומים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

12/07/2020 | 15:19 | מאת: שני

.שלום , לפני שנתיים בבדיקת אולטראסאונד שגרתית לכבד שהיה שומני מעט בבדיקת דם,(ואחכ הסתדר) ראו במקרה שיש לי אבן בכיס מרה בגודל 8 מ"מ ,אציין שמעולם לא היו לי סימפטומים ולא מפריע לי הדבר, וכיום כעבור שנתיים ביצעתי שוב u.s עדיין האבן באותו הגודל ,. אין לי תופעות שקשורות בעניין . הייתי רוצה לדעת האם יש צורך לטפל בעניין האבן? ואיך ניתן לדעת בוודאות שאכן מדובר באבן ולא פוליפ? אשמח לתשובה בעניין , תודה רבה

מומלץ לפנות לרופא המשפחה בנושא זה, משום שהוא/היא מכירים את התמונה הכללית. שתהיה שנה טובה ובריאות איתנה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב