תוצאות של סריקה בתהודה מגנטית של הבטן העליונה ב mrcp

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

10/06/2020 | 11:28 | מאת: מיכל

אני מבקשת להבין את הפירוש של הממצאים מבדיקת mrcp. " הרחבה שח דרכי המרה בסגמנטים 2 ו 3 של הכבד עם אטרופיה פרנכימתית בסגמנטים אלו. שאר דרכי המרה ברוחב תקין ורושם למעט אוויר בתוכם כעדות להשקה פתוחה

אלו ממצאים מדאיגים שדורשים ברור נוסף בהקדם והערכה האם יש גידול ממאיר הגורם לכך

10/06/2020 | 12:46 | מאת: מיכל

בראשית אני רוצה להודות על תשובתך המהירה. אני לאחר ניתוח של הוצאת כיס מרה לפני כשלושים שנה שהסתבך והוציאו את הכולידוקוס ולאחר כמה ימים נעשה ניתוח להשתלה, מעקף. האם זה יכול להסביר את המצב

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב