כאבים חזקים במותן שמאל עם החמרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/03/2020 | 10:46 | מאת: אתי

שלום רב, מזה חודש וחצי רני סובלת מכאבים במותן שמאל , בשבוע האחרון החמרה לא יכולה בכלל לעמוד או ללכת, רגוע רק בשכיבה. באולטראסאונד נמצא צ'סטה בטחול. המליצו על ct, אני מעדיפה mri בגלל הקרינה. כיצד עלי להתקדם? מה זה אומר? האם צריך נתוח או יש דרכי טיפול נוספים

זה דורש ברור בהקדם! יד הרבה מאוד פרטים נוספים שיש לברר. בגדול צריך להבין אם זו ציסטה שפירה או ממאירה. ואם ממאירה אז האם ב גידול ראשוני או גרורתי אנא פני למרפאתנו בבלינסון בהקדם.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב