פוליפ כיס המרה וכאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

09/03/2020 | 20:31 | מאת: חן

אני בת 23 ולפני שבועיים עשיתי אולטרסאונד בטן וגילו שיש לי פולים בגודל 0.6 בכיס המרה... יש לי כאבים שבאים והולכים באזור האם זה מהפוליפ? זה מסוכן? זה יכול לגדול? קראתי שזה יכול להיות סרטני וזה מלחיץ אותי מאוד הייתי אצל רופאת גסטרו שאמרה שזה לא יכול לגדול ולא אמור לכאוב אבל זה לא נשמע לי הגיוני...אם זה לא יכול לגדול איך זה הגיע לגודל כזה? זה הגיע בגודל כזה וככה זה נשאר?

שלום חן יש להרחיב הברור בכמה כיוונים. אנא פני למרפאת כבד לבלב בבלינסון בהקדם

09/03/2020 | 21:55 | מאת: חן

למה בהקדם? זה משהו מסוכן?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב