עזרה בפענוח בדיקת mrcp

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

14/12/2019 | 10:59 | מאת: סופי

אני בת 33, מספר שנים במעקב אחרי גדילת ציסטה בלבלב. בבדיקה האחרונה ציסטה גדלה ל-1.8*2.2 כאשר לפני שנה הייתה בגודל 1*1.3 בנוסף לכך, הפעם כתבו כי ״אין לראות מחיצה בתוך הציסטה בסריקות לפני הזרקה וקיים חשד למחיצה מפותלת מתאדרת בתוך הציסטה בסריקות לאחר הזרקה״ אשמח לדעת במה מדובר והאם יש צורך במעקב או בבדיקות נוספות

שלום סופי זהו ממצא מטריד. אנא פני למרפאתנו בהקדם. יש צורך לעבור על הבדיקות בדקדקנות ולשקול ברור נוסף.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב