לקיחת ביופסיה עקב רירית לא סדירה בתריסריון חלק שני

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/09/2019 | 08:55 | מאת: משה

לאחר לקיחת ביופסיות מהתריסריון השני. עקב ממצא של רירית לא סדירה בתריסריון. להלן תשובות הביופסיה: M09350 T58000 T57010 האם התשובות תקינות? קיימת בעייה בכיס מרה או כבד? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם

אנא פנו למרםאת גסטרו בבלינסון כדי שנוכל להעריך לעומק את תשובת הביופסיה

16/09/2019 | 09:18 | מאת: משה

האם זה משהו שמצריך המשך בירור? או תשובות תקינות? הרופא נתן לי אומפרדקס 20 מג הייתי מאושפז בבית חולים כמה ימים ולפי הבנתי זה ממצא שלא מצריך מעקב ( הסבר של רופא גסטרו)

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב