המשך שאלה על פוליפ במרה או אבן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

08/08/2019 | 09:35 | מאת: טל

דר אני אכן חוזרת למרפא כבד בבלינסון בגלל בדיקות סביב הנחושת.בינתיים התגלה העודף בבי 12 אבל רופא משפחה אמרה בגלל התוסף.שחזרתי מהאולטראסאונד הבחנתי בימין שיש מעט נפיחות ולחץ שם האם 0.6 מעיד שזה גידול?לפי תשובתך זה מרגיש כאילו כן.לפני כמה ח במיון עקב התעלפות מהכנה לקולונסקופיה הדימר שלי היה גהוה עשו סיטי חזה שללו תסחיף ואמרו שלא מחפשים יותר מה מדמעותו וזה הדאיג אותי מאד.הבדיקות דם כח הזמן תקינות ואני כן רזיתי והם שייכו לכל הריצות סביב ענניני הבריאותיים במדך שנה עקב נימול וכאב ברגליים.דר מה דעתך האם כל הסימנים מעידים שיד גידול?והאם מרפא כבד אצלכם עוסקת בתחומי המרה וכל הנושאהזה או רק כבד??אודה על תשובתך הכנה כי מרגיש שאתה מכוון למצב הזה וחושב כך

קשה לתת המלצה רפואית מדוייקת על סמך המידע בפורום. אני ממליץ שתפני למרפאת היחידה שלי שעוסקת במחלות כבד, כיס מרה, דרגי מרה, ולבלב

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב